Brasiliansk vaxning i Kållered

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kållered. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kållered för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kållered och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kållered. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kållered så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Kållered nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kållered

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kållered.

Salong Eken
G. Riksv. 48
428 32 Kållered


Unique By Sundfors
Bangårdsv. 27
428 36 Kållered

Annons:

Vaxning i Kållered

Salonger i Kållered arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kållered och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kållered

I Kållered finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kållered om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kållered.

I Kållered hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kållered som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: