Brasiliansk vaxning i Jonsered

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Jonsered. Här hittar du alla de bästa salongerna i Jonsered för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Jonsered och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Jonsered. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Jonsered så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Jonsered nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Jonsered

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Jonsered.

Skin Modeling, Improvement Of Health And Life By
Torgv. 5 A
433 75 Jonsered

Annons:

Vaxning i Jonsered

Salonger i Jonsered arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Jonsered och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Jonsered

I Jonsered finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Jonsered.

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jonsered om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Jonsered.

I Jonsered hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Jonsered som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.