Brasiliansk vaxning - New Klinik 121 i HOVÅS

Annons:
New Klinik 121 i HOVÅS är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. New Klinik 121 kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i HOVÅS, ben- eller armvaxning. New Klinik 121 är en av flera salonger i HOVÅS som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta New Klinik 121 i HOVÅS, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen New Klinik 121 i HOVÅS som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

New Klinik 121
Gärdesv. 31
436 51 HOVÅS
031 - 81 45 64

Annons:

Karta och vägbeskrivning till New Klinik 121 i HOVÅS, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till New Klinik 121 i HOVÅS så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.New Klinik 121 - Pris på vaxning i HOVÅS

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan New Klinik 121 och andra salonger och kliniker i HOVÅS så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i HOVÅS och även i Västra Götaland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i HOVÅS.
Annons:


Kommenterat om New Klinik 121 i HOVÅS


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.