Brasiliansk vaxning i Hovås

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hovås. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hovås för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hovås och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hovås. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hovås så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Hovås nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hovås

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hovås.

Topp till Tå i Hovås
Klåvav. 22
436 55 HOVÅS


New Klinik 121
Gärdesv. 31
436 51 HOVÅS


Skin & Nail Clinic i Göteborg
Gärdesv. 8
436 51 HOVÅS

Annons:

Vaxning i Hovås

Salonger i Hovås arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hovås och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hovås

I Hovås finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du lära dig mer om Hovås om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hovås.

I Hovås hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hovås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.