Brasiliansk vaxning i Hjo

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hjo. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hjo för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hjo och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hjo. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hjo så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Hjo nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hjo

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hjo.

Salong Ludmila
Långg. 2 F
544 30 HJO


Suzannas Hudvård
Hamng. 10
544 30 HJO

Annons:

Vaxning i Hjo

Salonger i Hjo arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hjo och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hjo

I Hjo finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hjo om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hjo.

I Hjo hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hjo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.