Brasiliansk vaxning i Hjälteby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hjälteby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hjälteby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hjälteby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hjälteby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hjälteby så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Hjälteby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hjälteby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hjälteby.

Studio Nova
Hjältebyv. 44
471 72 Hjälteby

Annons:

Vaxning i Hjälteby

Salonger i Hjälteby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hjälteby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hjälteby

I Hjälteby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hjälteby.

Hjälteby är en ort i Valla socken, Tjörns kommun i Västra Götalands län och landskapet Bohuslän. För bebyggelse i orten och dess kringområde har SCB avgränsat en småort, namnsatt till Hjälteby och del av Sundsby.

Yta: 43 hektar
Invånarantal: 181, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hjälteby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hjälteby.

I Hjälteby hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hjälteby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.