Brasiliansk vaxning i Härryda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Härryda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Härryda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Härryda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Härryda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Härryda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Härryda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Härryda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Härryda.

Lenas Kroppsvård & Vitalbod
Risbacka Mellanv. 3
438 94 HÄRRYDA

Annons:

Vaxning i Härryda

Salonger i Härryda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Härryda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Härryda

I Härryda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Härryda.

Härryda är en tätort i Härryda kommun, cirka två mil öster om Göteborg. Orten är kyrkbyn i Härryda socken som givit namn åt den nuvarande kommunen. Centralort i kommunen är dock Mölnlycke. Mölndalsåns lopp går delvis meandrande längs södra sidan av samhället.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du lära dig mer om Härryda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Härryda.

I Härryda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Härryda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.