Brasiliansk vaxning i Fritsla

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Fritsla. Här hittar du alla de bästa salongerna i Fritsla för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Fritsla och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Fritsla. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Fritsla så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Fritsla nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Fritsla

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Fritsla.

Salong Krusidull
Förläggarev. 30 A
511 72 FRITSLA

Annons:

Vaxning i Fritsla

Salonger i Fritsla arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Fritsla och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Fritsla

I Fritsla finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Fritsla.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fritsla om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Fritsla.

I Fritsla hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Fritsla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.