Brasiliansk vaxning i Floda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Floda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Floda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Floda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Floda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Floda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Floda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Floda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Floda.

Salong Jaeger
Floda Stationsv. 1
448 30 FLODA

Annons:

Vaxning i Floda

Salonger i Floda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Floda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Floda

I Floda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du lära dig mer om Floda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Floda.

I Floda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Floda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.