Brasiliansk vaxning i Färgelanda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Färgelanda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Färgelanda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Färgelanda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Färgelanda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Färgelanda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Färgelanda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Färgelanda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Färgelanda.

MimmiS Hud, Skönhet, Hälsa
Centrumv. 8
458 30 FÄRGELANDA

Annons:

Vaxning i Färgelanda

Salonger i Färgelanda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Färgelanda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Färgelanda

I Färgelanda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Färgelanda.

Färgelanda är en tätort och centralort i Färgelanda kommun, belägen i sydvästra Dalsland och i Västra Götalands län. Näringslivet består till största delen av bilindustriföretaget IAC.

Yta: 210,42 hektar
Invånarantal: 1894, år 2010

Här kan du lära dig mer om Färgelanda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Färgelanda.

I Färgelanda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Färgelanda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: