Brasiliansk vaxning i Dalsjöfors

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Dalsjöfors. Här hittar du alla de bästa salongerna i Dalsjöfors för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Dalsjöfors och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Dalsjöfors. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Dalsjöfors så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Dalsjöfors nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Dalsjöfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Dalsjöfors.

A-Ls Skönhetcenter
Boråsv. 50 A
516 31 DALSJÖFORS

Annons:

Vaxning i Dalsjöfors

Salonger i Dalsjöfors arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Dalsjöfors och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Dalsjöfors

I Dalsjöfors finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Dalsjöfors.

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här kan du lära dig mer om Dalsjöfors om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Dalsjöfors.

I Dalsjöfors hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Dalsjöfors som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.