Brasiliansk vaxning i Brämhult

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Brämhult. Här hittar du alla de bästa salongerna i Brämhult för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Brämhult och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Brämhult. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Brämhult så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Brämhult nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Brämhult

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Brämhult.

Åvh Beauty Care
Kärragårdsvägen 14
507 33 BRÄMHULT

Annons:

Vaxning i Brämhult

Salonger i Brämhult arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Brämhult och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Brämhult

I Brämhult finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du lära dig mer om Brämhult om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Brämhult.

I Brämhult hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Brämhult som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.