Brasiliansk vaxning i Billdal

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Billdal. Här hittar du alla de bästa salongerna i Billdal för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Billdal och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Billdal. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Billdal så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Billdal nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Billdal

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Billdal.

Pooles Salong
Bolshedens Industriv. 18
427 50 Billdal

Annons:

Vaxning i Billdal

Salonger i Billdal arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Billdal och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Billdal

I Billdal finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du lära dig mer om Billdal om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Billdal.

I Billdal hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Billdal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.