Brasiliansk vaxning i Bengtsfors

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bengtsfors. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bengtsfors för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bengtsfors och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bengtsfors. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bengtsfors så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Bengtsfors nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bengtsfors

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bengtsfors.

Salong Annika
Storg. 21
666 30 Bengtsfors


Salong Noomi
Storg. 22
666 30 Bengtsfors

Annons:

Vaxning i Bengtsfors

Salonger i Bengtsfors arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bengtsfors och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bengtsfors

I Bengtsfors finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bengtsfors om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bengtsfors.

I Bengtsfors hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bengtsfors som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: