Brasiliansk vaxning i Askim

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Askim. Här hittar du alla de bästa salongerna i Askim för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Askim och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Askim. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Askim så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Askim nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Askim

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Askim.

Salong JuliaRose
Askims Pilegårdsv. 4
436 44 Askim


Salong Unna Dig
Pilegården 5 D
436 35 Askim


Karma Hudvård/ Sats i Askim
Ekonomiv. 6
436 33 Askim

Annons:

Vaxning i Askim

Salonger i Askim arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Askim och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Askim

I Askim finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askim om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Askim.

I Askim hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Askim som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: