Brasiliansk vaxning i Angered

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Angered. Här hittar du alla de bästa salongerna i Angered för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Angered och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Angered. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Angered så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Angered nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Angered

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Angered.

Jilas Hudvård Clinic
Hjällbo Lillg. 9
424 33 Angered


Makeup Effects, Lars Carlsson AB
Nedre Linnarhultsv. 18
424 55 Angered


Paloma Kliniken AB
Angereds Torg 31
424 65 ANGERED

Annons:

Vaxning i Angered

Salonger i Angered arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Angered och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Angered

I Angered finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du lära dig mer om Angered om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Angered.

I Angered hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Angered som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västra Götaland.

Annons: