Brasiliansk vaxning - Salong Sirpa i SURAHAMMAR

Annons:
Salong Sirpa i SURAHAMMAR är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Sirpa kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SURAHAMMAR, ben- eller armvaxning. Salong Sirpa är en av flera salonger i SURAHAMMAR som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Sirpa i SURAHAMMAR, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Sirpa i SURAHAMMAR som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Sirpa
Köpmang. 40 D
735 31 Surahammar
0220 - 301 75

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Sirpa i SURAHAMMAR, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Sirpa i SURAHAMMAR så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Sirpa - Pris på vaxning i SURAHAMMAR

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Sirpa och andra salonger och kliniker i SURAHAMMAR så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SURAHAMMAR och även i Västmanland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SURAHAMMAR.
Annons:


Kommenterat om Salong Sirpa i SURAHAMMAR


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.