Brasiliansk vaxning i Surahammar

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Surahammar. Här hittar du alla de bästa salongerna i Surahammar för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Surahammar och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Surahammar. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Surahammar så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Surahammar nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Surahammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Surahammar.

Salong Sirpa
Köpmang. 40 D
735 31 Surahammar

Annons:

Vaxning i Surahammar

Salonger i Surahammar arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Surahammar och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Surahammar

I Surahammar finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du lära dig mer om Surahammar om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Surahammar.

I Surahammar hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Surahammar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.