Brasiliansk vaxning i Sala

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sala. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sala för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sala och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sala. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sala så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Sala nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sala

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sala.

Lindas Beauty Center
Rådmansg. 13
733 30 SALA


Hud & Friskvårdsverkstan
Brunnsg. 26
733 31 Sala


Hud & Harmoni Sala
Roseng. 21
733 37 Sala

Annons:

Vaxning i Sala

Salonger i Sala arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sala och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sala

I Sala finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sala om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sala.

I Sala hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sala som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.