Brasiliansk vaxning i Hallstahammar

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hallstahammar. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hallstahammar för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hallstahammar och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hallstahammar. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hallstahammar så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Hallstahammar nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hallstahammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hallstahammar.

Glamorous Skin by Jenny AB
Vegaplan 1
734 30 Hallstahammar

Annons:

Vaxning i Hallstahammar

Salonger i Hallstahammar arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hallstahammar och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallstahammar om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hallstahammar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västmanland.

Annons: