Brasiliansk vaxning i Stöde

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Stöde. Här hittar du alla de bästa salongerna i Stöde för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Stöde och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Stöde. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Stöde så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Stöde nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Stöde

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Stöde.

Salong Yvonne
Rapunkelv. 10
860 13 STÖDE


Margaretas Fot- & Hudvård
Svampv. 16
860 13 STÖDE

Annons:

Vaxning i Stöde

Salonger i Stöde arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Stöde och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Stöde

I Stöde finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Stöde.

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stöde om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Stöde.

I Stöde hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Stöde som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västernorrland.

Annons: