Brasiliansk vaxning i Sollefteå

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Sollefteå. Här hittar du alla de bästa salongerna i Sollefteå för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Sollefteå och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Sollefteå. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Sollefteå så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Sollefteå nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Sollefteå

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Sollefteå.

StudioFresch
Storg. 50
881 30 Sollefteå

Annons:

Vaxning i Sollefteå

Salonger i Sollefteå arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Sollefteå och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sollefteå om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Sollefteå.

I Sollefteå hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Sollefteå som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västernorrland.

Annons: