Brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Örnsköldsvik. Här hittar du alla de bästa salongerna i Örnsköldsvik för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Örnsköldsvik och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Örnsköldsvik. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Örnsköldsvik så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Örnsköldsvik nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Örnsköldsvik.

Tinas Hudvård
Centralesplanaden 13
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Senspa
Viktoriaesplanaden 16 B
891 62 ÖRNSKÖLDSVIK


Salong M I Övik AB
Nyg. 21
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Unik Hud & Spa
Skolg. 12
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Vaxning i Örnsköldsvik

Salonger i Örnsköldsvik arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Örnsköldsvik och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örnsköldsvik om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västernorrland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.