Brasiliansk vaxning i Härnösand

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Härnösand. Här hittar du alla de bästa salongerna i Härnösand för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Härnösand och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Härnösand. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Härnösand så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Härnösand nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Härnösand

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Härnösand.

Hela Huden Härnösand
Holmg. 8
871 45 HÄRNÖSAND


Making Beauty
Storg. 12
871 31 Härnösand

Annons:

Vaxning i Härnösand

Salonger i Härnösand arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Härnösand och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du lära dig mer om Härnösand om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Härnösand.

I Härnösand hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Härnösand som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västernorrland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.