Brasiliansk vaxning - City Laser Umeå i UMEÅ

Annons:
City Laser Umeå i UMEÅ är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. City Laser Umeå kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i UMEÅ, ben- eller armvaxning. City Laser Umeå är en av flera salonger i UMEÅ som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta City Laser Umeå i UMEÅ, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen City Laser Umeå i UMEÅ som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

City Laser Umeå
Kungsg. 58
903 26 UMEÅ
090 - 18 15 15

Annons:

Karta och vägbeskrivning till City Laser Umeå i UMEÅ, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till City Laser Umeå i UMEÅ så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.City Laser Umeå - Pris på vaxning i UMEÅ

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan City Laser Umeå och andra salonger och kliniker i UMEÅ så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i UMEÅ och även i Västerbotten län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i UMEÅ.
Annons:


Kommenterat om City Laser Umeå i UMEÅ