Brasiliansk vaxning - Hörnefors Hudvård i UMEÅ

Annons:
Hörnefors Hudvård i UMEÅ är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Hörnefors Hudvård kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i UMEÅ, ben- eller armvaxning. Hörnefors Hudvård är en av flera salonger i UMEÅ som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Hörnefors Hudvård i UMEÅ, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Hörnefors Hudvård i UMEÅ som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Hörnefors Hudvård
Skiftesv. 33 L
903 54 Umeå
090 - 13 25 13

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Hörnefors Hudvård i UMEÅ, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Hörnefors Hudvård i UMEÅ så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Hörnefors Hudvård - Pris på vaxning i UMEÅ

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Hörnefors Hudvård och andra salonger och kliniker i UMEÅ så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i UMEÅ och även i Västerbotten län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i UMEÅ.
Annons:


Kommenterat om Hörnefors Hudvård i UMEÅ


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.