Brasiliansk vaxning i Storuman

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Storuman. Här hittar du alla de bästa salongerna i Storuman för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Storuman och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Storuman. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Storuman så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Storuman nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Storuman

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Storuman.

Studio Black & White
Järnvägsg. 3
923 31 STORUMAN

Annons:

Vaxning i Storuman

Salonger i Storuman arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Storuman och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Storuman

I Storuman finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du lära dig mer om Storuman om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Storuman.

I Storuman hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Storuman som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västerbotten.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.