Brasiliansk vaxning i Lövånger

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lövånger. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lövånger för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lövånger och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lövånger. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lövånger så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Lövånger nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lövånger

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lövånger.

Salong Fix
Kåsböle 94
930 10 Lövånger

Annons:

Vaxning i Lövånger

Salonger i Lövånger arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lövånger och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lövånger

I Lövånger finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lövånger.

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lövånger om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lövånger.

I Lövånger hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lövånger som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Västerbotten.

Annons: