Brasiliansk vaxning - Nya Salong Siv i BJURHOLM

Annons:
Nya Salong Siv i BJURHOLM är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Nya Salong Siv kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i BJURHOLM, ben- eller armvaxning. Nya Salong Siv är en av flera salonger i BJURHOLM som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Nya Salong Siv i BJURHOLM, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Nya Salong Siv i BJURHOLM som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Nya Salong Siv
Köpmannag. 15
916 31 BJURHOLM
0932 - 105 15

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Nya Salong Siv i BJURHOLM, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Nya Salong Siv i BJURHOLM så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Nya Salong Siv - Pris på vaxning i BJURHOLM

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Nya Salong Siv och andra salonger och kliniker i BJURHOLM så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i BJURHOLM och även i Västerbotten län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i BJURHOLM.
Annons:


Kommenterat om Nya Salong Siv i BJURHOLM


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.