Brasiliansk vaxning i Torsby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Torsby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Torsby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Torsby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Torsby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Torsby så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Torsby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Torsby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Torsby.

Salong Saxette Solo
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY

Annons:

Vaxning i Torsby

Salonger i Torsby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Torsby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Torsby

I Torsby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Torsby.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du lära dig mer om Torsby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Torsby.

I Torsby hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Torsby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Värmland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.