Brasiliansk vaxning i Kil

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kil. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kil för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kil och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kil. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kil så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Kil nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kil

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kil.

Lycka Hud Kropp & Själ, AB
Rosengränd 12
665 32 Kil


Hudateljén
Kyrkvärdsv. 6
665 33 KIL

Annons:

Vaxning i Kil

Salonger i Kil arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kil och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kil

I Kil finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kil.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kil om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kil.

I Kil hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kil som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Värmland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.