Brasiliansk vaxning - Sofimar AB i KARLSTAD

Annons:
Sofimar AB i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Sofimar AB kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. Sofimar AB är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Sofimar AB i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Sofimar AB i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Sofimar AB
Malmtorgsg. 16
653 40 Karlstad
070 - 172 58 38

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Sofimar AB i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Sofimar AB i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Sofimar AB - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Sofimar AB och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om Sofimar AB i KARLSTAD


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.