Brasiliansk vaxning - Salong Bellissima i KARLSTAD

Annons:
Salong Bellissima i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Bellissima kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. Salong Bellissima är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Bellissima i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Bellissima i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Bellissima
Karlbergsg. 2
652 24 KARLSTAD
070 - 620 88 99

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Bellissima i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Bellissima i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Bellissima - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Bellissima och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om Salong Bellissima i KARLSTAD


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.