Brasiliansk vaxning - Holberg & Nielsen i KARLSTAD

Annons:
Holberg & Nielsen i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Holberg & Nielsen kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. Holberg & Nielsen är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Holberg & Nielsen i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Holberg & Nielsen i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Holberg & Nielsen
Alsters Kyrkby 231
655 93 Karlstad
0571 - 210 71

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Holberg & Nielsen i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Holberg & Nielsen i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Holberg & Nielsen - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Holberg & Nielsen och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om Holberg & Nielsen i KARLSTAD


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.