Brasiliansk vaxning - Salong 21 i KARLSTAD

Annons:
Salong 21 i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong 21 kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. Salong 21 är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong 21 i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong 21 i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong 21
Öjenäsg. 21
654 69 Karlstad
070 - 315 32 32

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong 21 i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong 21 i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong 21 - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong 21 och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om Salong 21 i KARLSTAD


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.