Brasiliansk vaxning - Harmonia Medical Spa i KARLSTAD

Annons:
Harmonia Medical Spa i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Harmonia Medical Spa kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. Harmonia Medical Spa är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Harmonia Medical Spa i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Harmonia Medical Spa i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Harmonia Medical Spa
Järnvägsg. 9 E
652 25 Karlstad
054 - 21 15 65

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Harmonia Medical Spa i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Harmonia Medical Spa i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Harmonia Medical Spa - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Harmonia Medical Spa och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om Harmonia Medical Spa i KARLSTAD


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.