Brasiliansk vaxning - HAGA Hud & Fot i KARLSTAD

Annons:
HAGA Hud & Fot i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. HAGA Hud & Fot kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. HAGA Hud & Fot är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta HAGA Hud & Fot i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen HAGA Hud & Fot i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

HAGA Hud & Fot
Ö. Kanalg. 4
652 20 KARLSTAD
054 - 18 22 55

Annons:

Karta och vägbeskrivning till HAGA Hud & Fot i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till HAGA Hud & Fot i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.HAGA Hud & Fot - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan HAGA Hud & Fot och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om HAGA Hud & Fot i KARLSTAD