Brasiliansk vaxning - BMs Hud & Spa i KARLSTAD

Annons:
BMs Hud & Spa i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. BMs Hud & Spa kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. BMs Hud & Spa är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta BMs Hud & Spa i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen BMs Hud & Spa i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

BMs Hud & Spa
Ulvsbyg. 2
654 64 KARLSTAD
054 - 15 05 30

Annons:

Karta och vägbeskrivning till BMs Hud & Spa i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till BMs Hud & Spa i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.BMs Hud & Spa - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan BMs Hud & Spa och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om BMs Hud & Spa i KARLSTAD