Brasiliansk vaxning - Karisma Studio i KARLSTAD

Annons:
Karisma Studio i KARLSTAD är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Karisma Studio kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i KARLSTAD, ben- eller armvaxning. Karisma Studio är en av flera salonger i KARLSTAD som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Karisma Studio i KARLSTAD, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Karisma Studio i KARLSTAD som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Karisma Studio
Herrgårdsg. 4
652 24 KARLSTAD
054 - 21 26 20

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Karisma Studio i KARLSTAD, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Karisma Studio i KARLSTAD så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Karisma Studio - Pris på vaxning i KARLSTAD

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Karisma Studio och andra salonger och kliniker i KARLSTAD så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i KARLSTAD och även i Värmland län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i KARLSTAD.
Annons:


Kommenterat om Karisma Studio i KARLSTAD