Brasiliansk vaxning i Karlskoga

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Karlskoga. Här hittar du alla de bästa salongerna i Karlskoga för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Karlskoga och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Karlskoga. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Karlskoga så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Karlskoga nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Karlskoga

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Karlskoga.

Underbara Hud&Spa
Kungsv. 33
691 31 KARLSKOGA


Vita Rummet Hud & Spa
Bergsmansg. 17
691 31 KARLSKOGA


Marie Petersen Hudterapeut AB
Kungsv. 43 A
691 31 KARLSKOGA


Hälsoterapeuten Annemarie Olsson
Kyrkogårdsg. 38
691 33 KARLSKOGA

Annons:

Vaxning i Karlskoga

Salonger i Karlskoga arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Karlskoga och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlskoga om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Karlskoga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Värmland.

Annons: