Brasiliansk vaxning i Grums

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Grums. Här hittar du alla de bästa salongerna i Grums för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Grums och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Grums. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Grums så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Grums nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Grums

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Grums.

Kakaobönan-Body Beauty
Karlslundsg. 20
664 34 GRUMS

Annons:

Vaxning i Grums

Salonger i Grums arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Grums och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Grums

I Grums finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du lära dig mer om Grums om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Grums.

I Grums hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Grums som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Värmland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.