Brasiliansk vaxning i Filipstad

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Filipstad. Här hittar du alla de bästa salongerna i Filipstad för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Filipstad och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Filipstad. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Filipstad så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Filipstad nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Filipstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Filipstad.

Jonstorps Hudvård
Asphyttan 133
682 92 FILIPSTAD

Annons:

Vaxning i Filipstad

Salonger i Filipstad arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Filipstad och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du lära dig mer om Filipstad om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Filipstad.

I Filipstad hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Filipstad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Värmland.

Annons: