Brasiliansk vaxning i Ekshärad

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ekshärad. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ekshärad för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ekshärad och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ekshärad. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ekshärad så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Ekshärad nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ekshärad

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ekshärad.

Tarahumana
Ängsv. 2
683 60 Ekshärad

Annons:

Vaxning i Ekshärad

Salonger i Ekshärad arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ekshärad och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ekshärad

I Ekshärad finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ekshärad om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ekshärad.

I Ekshärad hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ekshärad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Värmland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.