Brasiliansk vaxning i Tierp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tierp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tierp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tierp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tierp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tierp så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Tierp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tierp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tierp.

Fot & hudhälsan
Palmg. 1
815 38 TIERP


Tierps Spa & Skönhetsvård
Bangårdsg. 2
815 41 TIERP

Annons:

Vaxning i Tierp

Salonger i Tierp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tierp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tierp

I Tierp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tierp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tierp.

I Tierp hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tierp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons: