Brasiliansk vaxning i Östhammar

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Östhammar. Här hittar du alla de bästa salongerna i Östhammar för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Östhammar och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Östhammar. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Östhammar så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Östhammar nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Östhammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Östhammar.

Beauty For Both Professional Skin Center Måe
Rådhustorget 2
742 31 ÖSTHAMMAR

Annons:

Vaxning i Östhammar

Salonger i Östhammar arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Östhammar och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du lära dig mer om Östhammar om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Östhammar.

I Östhammar hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Östhammar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.