Brasiliansk vaxning i Gimo

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Gimo. Här hittar du alla de bästa salongerna i Gimo för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Gimo och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Gimo. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Gimo så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Gimo nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Gimo

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Gimo.

Salong Inka
Köpmang. 4 A
747 43 GIMO


Boutique Linda Mattsson
Köpmang. 1
747 43 GIMO

Annons:

Vaxning i Gimo

Salonger i Gimo arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Gimo och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Gimo

I Gimo finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gimo om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Gimo.

I Gimo hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Gimo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.