Brasiliansk vaxning i Bålsta

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bålsta. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bålsta för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bålsta och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bålsta. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bålsta så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Bålsta nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bålsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bålsta.

Skincare By Jeanette
Stockholmsv. 9
746 33 BÅLSTA


Salong TINTIN & CO
Västerhagsv. 3
746 33 BÅLSTA


Bålsta Hud & Kosmetik
Stockholmsv. 111
746 32 Bålsta

Annons:

Vaxning i Bålsta

Salonger i Bålsta arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bålsta och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bålsta om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bålsta.

I Bålsta hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bålsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons: