Brasiliansk vaxning i Alunda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Alunda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Alunda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Alunda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Alunda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Alunda så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Alunda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Alunda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Alunda.

Vaxverkstan Alunda AB
Centrumv. 7
747 31 ALUNDA

Annons:

Vaxning i Alunda

Salonger i Alunda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Alunda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Alunda

I Alunda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du lära dig mer om Alunda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Alunda.

I Alunda hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Alunda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.