Brasiliansk vaxning i Almunge

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Almunge. Här hittar du alla de bästa salongerna i Almunge för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Almunge och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Almunge. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Almunge så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Almunge nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Almunge

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Almunge.

MIST Uppsala AB
Morängen 31
740 10 ALMUNGE

Annons:

Vaxning i Almunge

Salonger i Almunge arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Almunge och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Almunge

I Almunge finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Almunge.

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånarantal: 813, år 2010

Här kan du lära dig mer om Almunge om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Almunge.

I Almunge hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Almunge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Uppsala.

Annons: