Brasiliansk vaxning i Vendelsö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vendelsö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vendelsö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vendelsö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vendelsö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vendelsö så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Vendelsö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vendelsö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vendelsö.

Vendelsö Studio Skin
Vendelsö Skolv. 8
136 71 Vendelsö


Beauty Project Stockholm AB
Petuniav. 25
136 73 Vendelsö


Haninge Kroppsvårdsstudio
Vendelsömalmsv. 147 A
136 69 VENDELSÖ


Beyond Amazing AB
Sturebergsv. 1
136 69 VENDELSÖ

Annons:

Vaxning i Vendelsö

Salonger i Vendelsö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vendelsö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vendelsö

I Vendelsö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vendelsö.

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du lära dig mer om Vendelsö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vendelsö.

I Vendelsö hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vendelsö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: